ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

slide2

Zapomnij o obowiązkach

slide4

Aktywnie i dynamicznie

slide5

Niezapomniany klimat...

slide6

Uroki Beskidu Sądeckiego

slide3
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • 27-02-2015 do 02-03-2015 Byliśmy na krótkim rodzinnym wypadzie. Miejsce jest cudowne. Domki piękne, komfortowo wyposażone. Nadają się na dłuższe pobyty. Na powitanie pyszna szarlotka i grzaniec. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy na WICHROWE WZGÓRZE. pozdrawiamy serdecznie :)
  • Byliśmy w Krynicy w wielu miejscach o każdej porze roku ale ten domek zaskoczył nas tak pozytywnie że już zastanawiamy siż kiedy tam wrócić:) Chatka jest genialna!!! Wyposażona we wszystkie niezbędne rzeczy. Pani Nina ugościła nas świetną domową szarlotką i lokalną gorzałką:) Jeżeli chodzi o położenie domków są one na dość stromym zboczu w zimę niezbędne będą łańcuchy na opony:) Ale za za to wschód słońca to nie zapomniany widok! Na pewno tam wrócimy!
  • Czas spędzony w domku na Wichrowym Wzgórzu wspominamy bardzo miło. Domek wraz z jego wyposażeniem w 100% potwierdzał to co widać na zdjęciach na stronie. Jednak zdjęcia nie oddają klimatu, trzeba samemu przekonać się a na pewno nikt nie będzie żałował. Domek był nie tylko czysty, ale dobrze wyposażony a właściciele pomyśleli o każdym szczególe.Nawet położenie domku to dodatkowa atrakcja, widok na miasto i okolice z góry.Podziękowanie również dla Pani Niny nie tylko za jej pyszną i jeszcze ciepłą szarlotkę ale również za wszelkie odpowiedzi na nasze pytania. Pani Nina nawet wie gdzie można kupić pyszną słowacką czekoladę studencka :) Jeżeli kiedyś wrócimy do Krynicy to na pewno na Wichrowe Wzgórza.
  • Domek "Gazdowka"z pelnym przekonaniem na najwyższym poziomie , wyposażone we wszystko czego potrzeba. Przywitanie pyszną szarlotką oraz grzancem. Bardzo ładnie, czysto i przemiło. Jestem przekonana że nie można wystawić innej opinii. Było celujaco. Dziekujemy i pozdrawiamy serdecznie.
  • Pięknie położone domki o wspaniałym standardzie i świetnym kontakcie z Panią Joanną . Spędziliśmy piękny tydzień w sierpniu w domku Gazdówka . Domek i jego otoczenie w najwyższym standardzie . Szczerze polecamy .
  • Jak Wodecki w tańcu z gwiazdami ocena "10". Po raz drugi przyznaję najwyższą notę. Nie ma co się rozpisywać to po prostu trzeba zobaczyć. Tym razem ulokowaliśmy się w chacie położonej najwyżej wzniesienia. Wysoki standard, super obsługa. Podejrzewam że w przyszłym roku powrócimy kolejny raz. Jedyna uwaga -Właściciel mógłby zapewnić więcej śniegu ;) Pozdrawiam i polecam!!!
  • Spędziliśmy wspaniałe święta wielkanocne w chacie Bacówka, wszystko zgodne z opisem, warunki wspaniałe, piękna lokalizacja, cudowne widoki. Pani Beata czekała na nas z grzańcem i szarlotką, od kominka biło ciepło, wszędzie czysto i przytulnie. Miejsce godne polecenia, mam nadzieję, że jeszcze tam wrócimy
  • Cóż mam napisać...cudnie!!! Wysoki standard chat, wewnątrz wszystko czego potrzeba, czysto, gustownie, przytulnie, pięknie....:). Obejście domku to samo, oczy same się śmieją no i te widoki..... Z całą pewnością miejsce godne polecenia. Ceny przystępne. Kontakt z właścicielem i Panią Niną bezproblemowy a na powitanie świata szarlotka i grzaniec!!! Czego chcieć więcej:)
dot
corner
wpis dodany
2015-10-28
przez:
Anka
najpiękniejsze domki w Krynicy, wspaniali Gospodarze, cudowne przyjęcie, cudownie spędzony weeken, na pewno wrócimy!
5/5

wpis dodany
2015-10-16
przez:
Sylwia
W Wichrowych Wzgórzach byłam już trzy razy i za każdym razem cudowanie tam wypoczęłam. Domki są wyposażone ponadstandardowo - wszystko jest, co jest potrzebne- łącznie z tabletkami do zmywarki, filtrami do ekspresu do kawy i drewno wraz z rozpałką do kominka. Do tego butelka grzańca i przepyszna domowa szarlotka. Na dzieci czekają gry planszowe i książeczki z bajkami a na zewnątrz plac zabaw i trampolina. Na pewno tam wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-08-07
przez:
Agata i Tomasz
Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5






INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki w górach


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena