ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

slide2

Zapomnij o obowiązkach

slide4

Aktywnie i dynamicznie

slide5

Niezapomniany klimat...

slide6

Uroki Beskidu Sądeckiego

slide3
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Domki fajne i dobrze wyposażone ale dojazd do nich to istny koszmar. Prawdziwe wichrowe wzgórze. Do centrum ok 4-5 km
  • Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
  • Wspaniałe miejsce, bardzo ciepłe przyjęcie, świetnie wyposażony domek, fajny klimat, dużo miejsca do zabawy dla dzieci na wolnym powietrzu i fajnie, że mogliśmy zabrać tu naszego psiaka. Polecamy!!! DOMKI SĄ TAK PIĘKNE JAK NA ZDJĘCIACH!!!
  • Miejsce wymarzone na wakacyjny pobyt w górach.Tuż przy czerwonym szlaku pieszym na Jaworzynę .Domek jest idealny nawet dla 2 rodzin z dzieciakami . Lokalizacja w cichej i spokojnej części Krynicy . Dla dzieci pełno atrakcji : huśtawki,plac zabaw,domek dla dzieci,trampolina,basen nie pozwala im się nudzić . Wszystko zgodne z opisem na stronie . Jak to na wakacjach z dzieciakami koszty nie małe , ale wrażenia i wspomnienia bezcenne . Dzieciaki już chcą wracać w góry a to dla mnie najlepsza rekomendacja. ps.Przyszły rok wakacje w Krynicy i my już wiemy gdzie - oczywiście tutaj. Pozdrowienia i podziękowania dla Właścicieli i dla p.Niny
  • polecam wszystkim domki ponieważ standard jest na bardzo wysokim poziomie,wszystko jest super ,plac zabaw dla dzieci ,przywitanie z winem i przepyszną szarlotką .aż nie chciało się wracać do domu.
  • Czas spędzony w domku na Wichrowym Wzgórzu wspominamy bardzo miło. Domek wraz z jego wyposażeniem w 100% potwierdzał to co widać na zdjęciach na stronie. Jednak zdjęcia nie oddają klimatu, trzeba samemu przekonać się a na pewno nikt nie będzie żałował. Domek był nie tylko czysty, ale dobrze wyposażony a właściciele pomyśleli o każdym szczególe.Nawet położenie domku to dodatkowa atrakcja, widok na miasto i okolice z góry.Podziękowanie również dla Pani Niny nie tylko za jej pyszną i jeszcze ciepłą szarlotkę ale również za wszelkie odpowiedzi na nasze pytania. Pani Nina nawet wie gdzie można kupić pyszną słowacką czekoladę studencka :) Jeżeli kiedyś wrócimy do Krynicy to na pewno na Wichrowe Wzgórza.
  • Bardzo dziękujemy za zaskakująco miłe przyjęcie na Wichrowym Wzgórzu i za atmosferę,która wyczuwalna jest już od progu. Niesamowite jak szybko można tu poczuć się jak u siebie.Gratulujemy smaku i wyczucia z jakim udało się Państwu urzadzić domki. Specjalne podziękowania dla Pani Niny...za to,że jest i za najlepsza na świecie szarlotkę...! Pozdrawiamy z Jarosławia! :-)
  • Jestesmy MEGA zadowoleni z chatki, widoki jak z obrazka, bardzo mila obslługa. Obiekt dopracowany pod każdym względem. Polecam wszystkim spragnionym relaksu i wypoczynku
dot
corner
wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5

wpis dodany
2015-03-10
przez:
Łucja
Domki bardzo ładne, super wyposażone, polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą odpocząć w Krynicy.
5/5

wpis dodany
2015-03-05
przez:
Monika Pilch-Jarek
27-02-2015 do 02-03-2015 Byliśmy na krótkim rodzinnym wypadzie. Miejsce jest cudowne. Domki piękne, komfortowo wyposażone. Nadają się na dłuższe pobyty. Na powitanie pyszna szarlotka i grzaniec. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy na WICHROWE WZGÓRZE. pozdrawiamy serdecznie :)
5/5

wpis dodany
2015-01-31
przez:
Agata
Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
5/5

wpis dodany
2015-01-27
przez:
Eva
Thank You, for an awsome stay, loved the warmth, hospitality. Great place to visit, lots of skiing attraction, awsome location. Loved the views. Greetings form Australia :)
5/5

wpis dodany
2015-01-26
przez:
Piotr
Właśnie wyjeżdżamy z Krynicy. Chcemy bardzo podziękować za miłe powitanie , bardzo dobrą komunikacje z Panią Niną. Domek jest profesjonalnie przygotowany pod każdym względem. Podróżujemy dosyć często i mieszkaliśmy w różnych miejscach ale domek na Wichrowym Wzgórzu to standard jakiego życzymy każdemu podczas wypoczynku. Pobyt w domku "Gazdówka" na Wichrowym Wzgórzu będzięmy napewno miło wspominać :)
5/5






INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki w górach


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena