ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Dotarliśmy do Krynicy w czasie, gdy nie było grama śniegu. Mimo to - dzięki naprawdę miłej atmosferze, komfortowi domku i otoczenia - wypoczęliśmy wspaniale! 6 stycznia rozpoczęliśmy sezon grillowy. Do tego kominek, pyszna szarlotka na powitanie i pomocni gospodarze. Wspaniale zaprojektowane wnętrza (byliśmy z dwuletnim człowieczkiem, więc brakowało tylko barierki na schodach). Serdecznie polecamy, bo naprawdę to było jedno z najmilszych miejsc, w jakich mieszkaliśmy (a dużo jeździmy po świecie).
  • Miejsce odlotowe!!! Od pierwszej do ostatniej minuty pobytu byliśmy zachwyceni, miłe powitanie (szarlotką jak marzenie), doskonały kontakt z przemiłymi właścicielami i bardzo sympatyczną p. Niną. Domek bardzo dobrze wyposażony, właściciele pomyśleli o wszystkim. Pięknie, standard wysoki, nie możemy się już doczekać ponownego przyjazdu na Wichrowe Wzgórze.
  • Faktycznie Chaty bardzo dobrze wyposażone. Łącznie ze zmywarką i suszarnią na buty narciarskie. Miejsce bardzo urokliwe i z chęcią tam wrócimy. Dojazd faktycznie wymaga zimą AWD lub łańcuchów, ale coś za coś - widokowo SUPER. Odległość do centrum (deptaka) to moim zdaniem max 1,5 km.
  • Warto było jechać ponad 750 km. przez całą Polskę żeby zobaczyć to urocze miejsce!!!! Przebywaliśmy tam od 19 do22 czerwca 2014r.Warunki pobytu wspaniałe.Wyposażenie domku wręcz idealne. TAK TRZYMAĆ !!!!! PRZEMIŁA PANI NINA !!!!
  • Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
  • Jestesmy MEGA zadowoleni z chatki, widoki jak z obrazka, bardzo mila obslługa. Obiekt dopracowany pod każdym względem. Polecam wszystkim spragnionym relaksu i wypoczynku
  • Fantastyczne miejsce na relaks i oderwanie się od codziennej gonitwy. Piękne widoki !!! Domki świetnie wyposażone, wszystko na naprawdę wysokim poziomie. Cały teren bardzo ładnie zagospodarowany wraz z atrakcjami dla dzieci. Na pewno tam wrócimy, domki godne polecenia !!!
  • Serdecznie polecam. Cudne, przestronne, komfortowe w wysokim standardzie domki rodzinne. Dla relaksu, blisko szlaków i natury. Grill, ognisko, płac zabaw. Polecam
dot
corner
wpis dodany
2018-07-10
przez:
Ewa- Ruda Śląska
Z rodzinką spędziłam urlop w tym fajnym miejscu.Przemiła i bardzo sympatyczna pani Aśka powitała nas fantastyczną szorlotką która zniknęła w kilka chwil.Pobyt szybko się zakończył ale długo będziemy pamiętać chwile spędzone w tym miejscu.Dodatkową szarlotkę zabraliśmy do domu i właśnie znikł ostatni kęs no to trzeba myśleć nad powrotem do tego cudownego miejsca
5/5

wpis dodany
2018-06-22
przez:
Piotr z Płocka
Dopiero co wróciliśmy (7 osób) z pobytu w Gazdówce (jeden z 3 domków). Cała grupa zachwycona pobytem - domki w pełni wyposażone wysoki standard miły poczęstunek na przywitanie gości każdy domek posiada taras (w naszym największy) grill parking oraz dla wszystkich plac zabaw dla dzieci trampolina mały basen (spokojnie dla grupy żeby posiedzieć hehe) i jeszcze te widoki (domek położony dość wysoko co może dla niektórych piechurów stanowić mały minusik). Powiem tak: jeżdżę w różne miejsca 2-3 razy do roku i to miejsce zakwaterowania od dziś to mój numer 1 :) Pozdrowienia dla wszystkich którzy dbają o to piękne miejsce :)
5/5

wpis dodany
2018-05-06
przez:
Ewa
Wlasnie wróciliśmy z weekendu w Krynicy. Domek Bacówla super czuliśmy sie jak w domu. Zostalismy przywitani pysznym ciastem i grzancem. Pani Joanna ptzemila osoba. Mimo tego, że przyjechalismy godzine przed rozpoczeciem doby pobytu domek juz na nas czekał. Polecamy z cala odpowiedzialnością
5/5

wpis dodany
2018-02-26
przez:
TOMMB
Fantastyczne miejsce. Wspaniała, przyjemna i profesjonalna obsługa. Wszystko zgodne z opisem. Domki komfortowe, czyste i dobrze wyposażone. Bardzo miłe powitanie szarlotką, grzanym winem i rozpalonym kominkiem. Zdecydowanie polecamy!!!
5/5

wpis dodany
2018-01-04
przez:
Daniel
Miejsce godne polecenia Wszystko jak w opisie domki ładne czyste swoje podwórko altanka z grillem kuchnia wyposażona tak jak być powinna drewna do kominka opór palisz ile chcesz Miejsce super polecam
5/5

wpis dodany
2017-09-26
przez:
Alicja Biały
W skali od 1-5, najchętniej przyznałabym punktów 10, chatom z Wichrowych Wzgórz.Spędziliśmy z przyjaciółmi, cudowny weekend września,mimo że pogoda nie do końca dopisała.Wnętrza chat są bardzo gustownie urządzone,mają swój niepowtarzalny urok.Z okien,a także z tarasu rozciąga się przepiękny widok na okoliczne góry.Do dyspozycji dzieci jest świetnie wyposażony plac zabaw ,jak również książki i gry planszowe..Gospodarze bardzo życzliwi i mili, witają swoich gości pyszną szarlotką i grzańcem.Mam nadzieję,że jeszcze nie raz tu wrócimy.Polecam bardzo,bardzo mocno,dziękując za cudowny pobyt:)
5/5

wpis dodany
2017-09-02
przez:
Klaudia
Cudowne miejsce na spędzenie czasu z rodziną lub znajomymi. Piękne widoki, bardzo dobrze wyposażone domki z tarasem i grillem. Dobra okolica do spacerowania, niedaleko sklepów i centrum. Polecam w 100%!
5/5

wpis dodany
2017-08-24
przez:
GOSIA, GRZEGORZ,BEATA,OLEK I DZIECI
Byliśmy gośćmi Gazdówki od 29.06 do 09.07 2017 . Jest to ogromnie urokliwe miejsce, widoki przecudne , a sam domek... no cóż nic dodać nic ująć !! wspaniały, zadbany, b.praktycznie wyposażony,komfortowy, czysty, ach cudowny :) Opieka i pomoc p. Joanny oraz p.Andrzeja (przepraszam jeżeli pomyliłam imię ) niezastąpiona !! Przywitalne ciasto i trunki to już wyższy poziom gościny :) To wypoczynek w ciszy nie dla imprezowiczów, wszędzie blisko a jednocześnie z dala od zgiełku ulic i ludzi. Gospodarze b.mili. Tak więc udany wypoczynek i chętnie wrócimy ! Pozdrawiamy.
5/5

wpis dodany
2017-08-16
przez:
Wiesiek , Ewa
Pięknie położone domki o wspaniałym standardzie i świetnym kontakcie z Panią Joanną . Spędziliśmy piękny tydzień w sierpniu w domku Gazdówka . Domek i jego otoczenie w najwyższym standardzie . Szczerze polecamy .
5/5

wpis dodany
2017-07-27
przez:
Ania i Waldek z synkami: Antkiem i Wojtkiem
Wspaniałe miejsce, przyjazne dzieciom i dorosłym! Domek wyposażony perfekcyjnie, czysty i piękny. Opieka na miejscu, przywitanie i pyszny jabłecznik - doskonałe. Świetna baza wypadowa, a każdy powrót z gór na piękny taras tonący w zieleni - bezcenne. Polecamy z całego serca, sami na pewno jeszcze wrócimy!
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2020 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena