ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Wichrowe Wzgórze to świetne miejsce na wypoczynek jak również zwiedzanie okolicy a naprawdę jest co zobaczyć.Domki doskonale wyposażone,bardzo estetyczne,czyste,pięknie położone,dla dzieci wokól domków dużo atrakcji.Właściciele naprawdę zadbali o wszystko.Polecamy.
  • Informujemy wszystkich, że dom jest przepiękny, wyposażony lepiej niż kwatery w Austrii czy Włoszech. Czysto i pachnąco. Szarlotka i śliwowica na powitanie od właściciela to przemiła tradycja. Cicha okolica, a za oknem piękny widok. Z prawdziwą przyjemnością polecamy, szczególnie na rodzinne wyjazdy.
  • Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
  • KOT KOT I JESZCZE RAZ KOT CHATA ZAJEBISTA WARUNKI MAX DOBRE W SRODKU ,BYLISMY W 9 OSOB PELNA SWOBODA KOMFORT PELEN RELAX,OKOLICA FAJNA DOBRE KNAJPY POLECAM LEKOWSKA KOT JEDZENIE FAJNA OBSLUGA GOSCINNY KLIMAT.CO DO CHATY I GOSPODARZY 12 GWIAZDEK.HEJ.
  • Cudowne miejsce! Spędziliśmy tydzień w Gazdówce. Domek na żywo okazał się jeszcze lepszy niż na zdjęciach. Idealnie czyste i piękne wnętrze. W pełni wyposażona chata z przepysznym domowym ciastem i grzańcem na powitanie. Wspaniałe widoki z okna. Polecamy w 100% i już marzymy aby tam wrócić!!!
  • Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
  • Cudowne miejsce na rodzinne wakacje. Wspaniale spędzony tydzień urlopu. Widoki jak i okolica cudowna , domek wspaniały w środku i na zewnątrz. Super plac zabaw dla dzieci. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecamy to miejsce.
  • 12 GWIAZDEK TO MALO ZA SERDECZNE PRZYJECIE I WARUNKI.NAPRAWDE GORACO POLECAMY Z ZONA.HEJ.
dot
corner
wpis dodany
2016-02-25
przez:
Michał Nikonorow
Jak Wodecki w tańcu z gwiazdami ocena "10". Po raz drugi przyznaję najwyższą notę. Nie ma co się rozpisywać to po prostu trzeba zobaczyć. Tym razem ulokowaliśmy się w chacie położonej najwyżej wzniesienia. Wysoki standard, super obsługa. Podejrzewam że w przyszłym roku powrócimy kolejny raz. Jedyna uwaga -Właściciel mógłby zapewnić więcej śniegu ;) Pozdrawiam i polecam!!!
5/5

wpis dodany
2016-02-22
przez:
AGA
wspaniałe miejsce na wypoczynek, cudowny widok z okien i tarasu, domek komfortowo wyposażony, gospodarze przemili a szarlotka na powitanie najlepsza na świecie ;-) warto tu przyjechać o każdej porze roku
5/5

wpis dodany
2016-02-16
przez:
Piotr Bulow
12 GWIAZDEK TO MALO ZA SERDECZNE PRZYJECIE I WARUNKI.NAPRAWDE GORACO POLECAMY Z ZONA.HEJ.
wpis dodany
2016-02-16
przez:
Piotr Bulow
KOT KOT I JESZCZE RAZ KOT CHATA ZAJEBISTA WARUNKI MAX DOBRE W SRODKU ,BYLISMY W 9 OSOB PELNA SWOBODA KOMFORT PELEN RELAX,OKOLICA FAJNA DOBRE KNAJPY POLECAM LEKOWSKA KOT JEDZENIE FAJNA OBSLUGA GOSCINNY KLIMAT.CO DO CHATY I GOSPODARZY 12 GWIAZDEK.HEJ.
wpis dodany
2016-02-08
przez:
Magda
Cudowne miejsce! Spędziliśmy tydzień w Gazdówce. Domek na żywo okazał się jeszcze lepszy niż na zdjęciach. Idealnie czyste i piękne wnętrze. W pełni wyposażona chata z przepysznym domowym ciastem i grzańcem na powitanie. Wspaniałe widoki z okna. Polecamy w 100% i już marzymy aby tam wrócić!!!
5/5

wpis dodany
2016-01-12
przez:
Edyta
Domek "Gazdowka"z pelnym przekonaniem na najwyższym poziomie , wyposażone we wszystko czego potrzeba. Przywitanie pyszną szarlotką oraz grzancem. Bardzo ładnie, czysto i przemiło. Jestem przekonana że nie można wystawić innej opinii. Było celujaco. Dziekujemy i pozdrawiamy serdecznie.
5/5

wpis dodany
2015-12-28
przez:
Karolina
Wczoraj wróciliśmy z 3-dniowego wyjazdu do Krynicy. Spędziliśmy tak całe Święta Bożego Narodzenia. Domek "Bacówka" super, idealny dla 9 osób. Stan taki jak na zdjęciach, wszystko co jest potrzebne jest na miejscu. Pełne wyposażenie kuchni ( garnki, patelnie, naczynia, sztućce itp oraz zmywarka, środki czystości, ręczniki papierowe itp.) Wszystko sprawne i gotowe do użytku. Toalety czyste, zadbane, wyposażone w mydło, papier, ręczniki, suszarkę- nic dodać, nic ująć. Pokoje przestronne, czyste i świeże, do tego gry i książki dla każdego, tv - każdy znajdzie coś dla siebie. A jeśli chodzi o klimat świąteczny... kominek(drzewa pod dostatkiem), pięknie przystrojona choinka i wszystko w klimacie góralskim. A na "deser"... na przywitanie od gospodarzy w imieniu p. Beaty pyszny sernik domowej roboty oraz grzaniec na rozgrzewkę. Rewelacja. Cała rodzina zadowolona z wyjazdu i pobytu w "Wichrowych Wzgórzach". Dziękujemy za tak serdeczne przyjęcie. Polecamy w 100%.
wpis dodany
2015-10-28
przez:
Anka
najpiękniejsze domki w Krynicy, wspaniali Gospodarze, cudowne przyjęcie, cudownie spędzony weeken, na pewno wrócimy!
5/5

wpis dodany
2015-10-16
przez:
Sylwia
W Wichrowych Wzgórzach byłam już trzy razy i za każdym razem cudowanie tam wypoczęłam. Domki są wyposażone ponadstandardowo - wszystko jest, co jest potrzebne- łącznie z tabletkami do zmywarki, filtrami do ekspresu do kawy i drewno wraz z rozpałką do kominka. Do tego butelka grzańca i przepyszna domowa szarlotka. Na dzieci czekają gry planszowe i książeczki z bajkami a na zewnątrz plac zabaw i trampolina. Na pewno tam wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-08-07
przez:
Agata i Tomasz
Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2019 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena