ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • W skali od 1-5, najchętniej przyznałabym punktów 10, chatom z Wichrowych Wzgórz.Spędziliśmy z przyjaciółmi, cudowny weekend września,mimo że pogoda nie do końca dopisała.Wnętrza chat są bardzo gustownie urządzone,mają swój niepowtarzalny urok.Z okien,a także z tarasu rozciąga się przepiękny widok na okoliczne góry.Do dyspozycji dzieci jest świetnie wyposażony plac zabaw ,jak również książki i gry planszowe..Gospodarze bardzo życzliwi i mili, witają swoich gości pyszną szarlotką i grzańcem.Mam nadzieję,że jeszcze nie raz tu wrócimy.Polecam bardzo,bardzo mocno,dziękując za cudowny pobyt:)
  • W Wichrowych Wzgórzach byłam już trzy razy i za każdym razem cudowanie tam wypoczęłam. Domki są wyposażone ponadstandardowo - wszystko jest, co jest potrzebne- łącznie z tabletkami do zmywarki, filtrami do ekspresu do kawy i drewno wraz z rozpałką do kominka. Do tego butelka grzańca i przepyszna domowa szarlotka. Na dzieci czekają gry planszowe i książeczki z bajkami a na zewnątrz plac zabaw i trampolina. Na pewno tam wrócimy.
  • Szanowni Państwo, rozkoszowaliśmy się pobytem w jednej z chat na Wichrowych Wzgórzach, Gazdówce, w dniach 1–4 grudnia. Było naprawdę bajecznie. Na zewnątrz śnieżnie i mroźno, zaś w środku chaty klimatycznie, przytulnie. Chata jest urządzona bardzo gustownie i komfortowo. Gospodarze dochowali staranności przy doborze każdego szczegółu. Cudownym elementem wystroju jest kominek…, który wypełnia całe wnętrze nie tylko ciepłem, ale także nadaje temu miejscu wyjątkowy klimat. Dziękuję bardzo Panu Cezaremu za przychylenie się do moich próśb, co uczyniło nasz pobyt w Gazdówce jeszcze bardziej niezwykłym. Niewątpliwym atutem Wichrowych Wzgórz jest też piękny widok na pasmo Beskidów. Do wszystkich wybierających się do Wichrowych Wzgórz w okresie zimowym, a nie posiadających w samochodzie napędu na cztery koła , proszę pamiętać o łańcuchach…..:). Serdecznie polecam Wichrowe Wzgórza! To jedno z tych niezwykłych miejsc na mapie Polski, do których chce się wracać….
  • Miejsce godne polecenia..wszystko zgodnie z opisem..okolica wspaniała - piękne widoki:)szczególnie polecam rodzinom z dziećmi (ogromny plac zabaw, trampolina, basen itp) Na przywitanie pyszna szarlotka no i śliwowica:)napewno kiedyś wrócimy...dziękujemy za wspaniały pobyt:):)
  • Faktycznie Chaty bardzo dobrze wyposażone. Łącznie ze zmywarką i suszarnią na buty narciarskie. Miejsce bardzo urokliwe i z chęcią tam wrócimy. Dojazd faktycznie wymaga zimą AWD lub łańcuchów, ale coś za coś - widokowo SUPER. Odległość do centrum (deptaka) to moim zdaniem max 1,5 km.
  • Osobiście nie polecam Dlaczego - ponieważ jeśli ktokolwiek z osób czytających ten opis zdecyduje się odwiedzić to miejsce to.... Już nigdy nie będzie chciał jechać gdzie indziej, inne miejsca wydadzą się tylko marną podróbką Wichrowego Wzgórza. Już nie mogę doczekać się powrotu w to magiczne miejsce
  • Miejsce gdzie miło i rodzinnie spędziliśmy ferie.Dla dzieciaków wielką frajdą było podwórko, na którym mogły wyszaleć się w połaciach śniegu. My natomiast umilaliśmy sobie czas w altance do grillowania badź przy ognisku w miejscu specjalnie wyznaczonym. Domki znakomicie wyposażone i zadbane. Szarlotka - Pierwsza Klasa:-)Do wyciągów i do centrum dojeżdżaliśmy samochodem, ale to niewielka odległość. Koniecznie musimy wrócić jeszcze latem by podziwiać te piękne widoki. Pozdrawiamy Panią Ninę:-)
  • 21.12.2011-27.12.2011r. Dziękujemy Pani Ninie za cipłe przyjęcie, zaskakujące powitanie wspaniałą szarlotką i ...... . Miejsce naprawdę urokliwe. Standart na poziomie Austrii i Włoch polecamy wszystkim .
dot
corner
wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5

wpis dodany
2015-03-10
przez:
Łucja
Domki bardzo ładne, super wyposażone, polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą odpocząć w Krynicy.
5/5

wpis dodany
2015-03-05
przez:
Monika Pilch-Jarek
27-02-2015 do 02-03-2015 Byliśmy na krótkim rodzinnym wypadzie. Miejsce jest cudowne. Domki piękne, komfortowo wyposażone. Nadają się na dłuższe pobyty. Na powitanie pyszna szarlotka i grzaniec. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy na WICHROWE WZGÓRZE. pozdrawiamy serdecznie :)
5/5

wpis dodany
2015-01-31
przez:
Agata
Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2019 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena