ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Malownicze godne polecenia miejsce z super warunkami w pełni zgadzającymi się ze zdjęciami. Właściciele chat z bardzo pozytywnym podejściem, szybki oraz sprawny kontakt. Dodatkowy plus za powitalny wystrój chaty tworzący naturalny, domowy nastrój :)
  • What a fabulous place! We just got back from a one week stay and only have good things to say. The pictures on the website are very accurate; the interior of the house is rustic and charming. Everything you need is there and the rooms are cozy and comfortable. The outside is beautifully landscaped and our children had a great time playing with the trampoline and pool. It was a bit of a hike to the town center, but the views of the countryside and mountains were worth it. Pani Nina was very nice and made excellent pierogis. If we come back to Krynica we would definitely stay here again.
  • Przepiękne okolice, wspaniałe warunki w domku, wysoki standard i przede wszystkim bardzo miła obsługa. Szarlotka na przywitanie była wyśmienita. Na pewno jeszcze odwiedzimy to urokliwe miejsce. Gorąco polecam!!! Pozdrowienia dla Pani Niny.
  • CHCEMY TAM WRÓCIĆ W PRZYSZŁYM ROKU,TO CHYBA WYSTARCZY ZA CAŁY KOMENTARZ:-)MIEJSCE JEST GODNE POLECENIA WIĘC POZDRAWIAMY NASTĘPNYCH GOŚCI
  • Majówka 2014. Rewelacja. Klimatyczne domki. Wysoki standard (w tym bardzo czysto) Kompleksowe wyposażenie. Kompleksowe atrakcje dla dzieci (zróżnicowane place zabaw, piaskownica, trampolina, huśtawki, zjeżdżalnie) Piękne położenie i widoki. Zielone tarasy przy każdym z domków, grill, miejsce na ognisko. Obsługa na najwyższym poziomie - klient nasz Pan :) POLECAMY. Nie będziecie zawiedzeni. Wręcz przeciwnie.
  • Pięknie położone domki o wspaniałym standardzie i świetnym kontakcie z Panią Joanną . Spędziliśmy piękny tydzień w sierpniu w domku Gazdówka . Domek i jego otoczenie w najwyższym standardzie . Szczerze polecamy .
  • Pobyt wspominamy wspaniale, domki na najwyższym poziomie, znakomite wyposażenie oraz cudowne widoki. Boskie ciasto na powitanie oraz wino, a plac zabaw dla dzieci to najlepsze co nasze małe pociechy mogło spotkac. Tak dalej trzymac pozdrawiamy z Rzeszowa.
  • Miejsce wymarzone na wakacyjny pobyt w górach.Tuż przy czerwonym szlaku pieszym na Jaworzynę .Domek jest idealny nawet dla 2 rodzin z dzieciakami . Lokalizacja w cichej i spokojnej części Krynicy . Dla dzieci pełno atrakcji : huśtawki,plac zabaw,domek dla dzieci,trampolina,basen nie pozwala im się nudzić . Wszystko zgodne z opisem na stronie . Jak to na wakacjach z dzieciakami koszty nie małe , ale wrażenia i wspomnienia bezcenne . Dzieciaki już chcą wracać w góry a to dla mnie najlepsza rekomendacja. ps.Przyszły rok wakacje w Krynicy i my już wiemy gdzie - oczywiście tutaj. Pozdrowienia i podziękowania dla Właścicieli i dla p.Niny
dot
corner
wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5

wpis dodany
2015-03-10
przez:
Łucja
Domki bardzo ładne, super wyposażone, polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą odpocząć w Krynicy.
5/5

wpis dodany
2015-03-05
przez:
Monika Pilch-Jarek
27-02-2015 do 02-03-2015 Byliśmy na krótkim rodzinnym wypadzie. Miejsce jest cudowne. Domki piękne, komfortowo wyposażone. Nadają się na dłuższe pobyty. Na powitanie pyszna szarlotka i grzaniec. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy na WICHROWE WZGÓRZE. pozdrawiamy serdecznie :)
5/5

wpis dodany
2015-01-31
przez:
Agata
Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2019 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena