ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Fantanstyczna MAJÓWKA 2013. Urocze miejsce do spędzania takich dni z rodziną i przyjaciółmi. Komfort, wspaniałe widoki, piękne szlaki turystyczn w zasięgu ręki. Jeszcze tam wrócimy!!! Obiecuję :-)
  • Cóż mam napisać...cudnie!!! Wysoki standard chat, wewnątrz wszystko czego potrzeba, czysto, gustownie, przytulnie, pięknie....:). Obejście domku to samo, oczy same się śmieją no i te widoki..... Z całą pewnością miejsce godne polecenia. Ceny przystępne. Kontakt z właścicielem i Panią Niną bezproblemowy a na powitanie świata szarlotka i grzaniec!!! Czego chcieć więcej:)
  • Byliśmy tu na weekend majowy i mimo braku pogody bawiliśmy się doskonale. Bardzo ładne i ciche miejsce. Domek rewelacyjny i wyposażony we wszystko co potrzebne. Naprawdę polecamy. Dziękujemy i miejmy nadzieję do zobaczenia.
  • Domki są rewelacyjne, w pełni wyposażone, komfortowe, zadbane o wysokim standardzie. Miła niespodzianka na powitanie - szarlotka i grzaniec. Wichrowe Wzgórze to przepiękne miejsce położone niedaleko Parku z licznymi szlakami oraz Wyciągiem narciarskim Jaworzyna Krynicka. Gorąco polecamy to miejsce. Na pewno tu jeszcze wrócimy.
  • Właśnie wyjeżdżamy z Krynicy. Chcemy bardzo podziękować za miłe powitanie , bardzo dobrą komunikacje z Panią Niną. Domek jest profesjonalnie przygotowany pod każdym względem. Podróżujemy dosyć często i mieszkaliśmy w różnych miejscach ale domek na Wichrowym Wzgórzu to standard jakiego życzymy każdemu podczas wypoczynku. Pobyt w domku "Gazdówka" na Wichrowym Wzgórzu będzięmy napewno miło wspominać :)
  • Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
  • Pięknie położone domki o wspaniałym standardzie i świetnym kontakcie z Panią Joanną . Spędziliśmy piękny tydzień w sierpniu w domku Gazdówka . Domek i jego otoczenie w najwyższym standardzie . Szczerze polecamy .
  • Szanowni Państwo, rozkoszowaliśmy się pobytem w jednej z chat na Wichrowych Wzgórzach, Gazdówce, w dniach 1–4 grudnia. Było naprawdę bajecznie. Na zewnątrz śnieżnie i mroźno, zaś w środku chaty klimatycznie, przytulnie. Chata jest urządzona bardzo gustownie i komfortowo. Gospodarze dochowali staranności przy doborze każdego szczegółu. Cudownym elementem wystroju jest kominek…, który wypełnia całe wnętrze nie tylko ciepłem, ale także nadaje temu miejscu wyjątkowy klimat. Dziękuję bardzo Panu Cezaremu za przychylenie się do moich próśb, co uczyniło nasz pobyt w Gazdówce jeszcze bardziej niezwykłym. Niewątpliwym atutem Wichrowych Wzgórz jest też piękny widok na pasmo Beskidów. Do wszystkich wybierających się do Wichrowych Wzgórz w okresie zimowym, a nie posiadających w samochodzie napędu na cztery koła , proszę pamiętać o łańcuchach…..:). Serdecznie polecam Wichrowe Wzgórza! To jedno z tych niezwykłych miejsc na mapie Polski, do których chce się wracać….
dot
corner
wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5

wpis dodany
2015-03-10
przez:
Łucja
Domki bardzo ładne, super wyposażone, polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą odpocząć w Krynicy.
5/5

wpis dodany
2015-03-05
przez:
Monika Pilch-Jarek
27-02-2015 do 02-03-2015 Byliśmy na krótkim rodzinnym wypadzie. Miejsce jest cudowne. Domki piękne, komfortowo wyposażone. Nadają się na dłuższe pobyty. Na powitanie pyszna szarlotka i grzaniec. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy na WICHROWE WZGÓRZE. pozdrawiamy serdecznie :)
5/5

wpis dodany
2015-01-31
przez:
Agata
Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
5/5






INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena