ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami Domki bardzo ładne, nowoczesne i czyste. Każdy z domków podwórko altanka z grillem. Kuchnia zaopatrzona w wszystkie akcesoria niezbędne do gotowania. Domek wyposażony w kominek i możliwość wykorzystania drewna do woli. Profesjonalny i przemiły kontakt telefoniczny oraz e-mailowy. Miejsce godne polecenia.Polecam i bardzo dziękuję za udany pobyt-;)
  • Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
  • Informujemy wszystkich, że dom jest przepiękny, wyposażony lepiej niż kwatery w Austrii czy Włoszech. Czysto i pachnąco. Szarlotka i śliwowica na powitanie od właściciela to przemiła tradycja. Cicha okolica, a za oknem piękny widok. Z prawdziwą przyjemnością polecamy, szczególnie na rodzinne wyjazdy.
  • Majówka 2014. Rewelacja. Klimatyczne domki. Wysoki standard (w tym bardzo czysto) Kompleksowe wyposażenie. Kompleksowe atrakcje dla dzieci (zróżnicowane place zabaw, piaskownica, trampolina, huśtawki, zjeżdżalnie) Piękne położenie i widoki. Zielone tarasy przy każdym z domków, grill, miejsce na ognisko. Obsługa na najwyższym poziomie - klient nasz Pan :) POLECAMY. Nie będziecie zawiedzeni. Wręcz przeciwnie.
  • 05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
  • Byliśmy gośćmi Gazdówki od 29.06 do 09.07 2017 . Jest to ogromnie urokliwe miejsce, widoki przecudne , a sam domek... no cóż nic dodać nic ująć !! wspaniały, zadbany, b.praktycznie wyposażony,komfortowy, czysty, ach cudowny :) Opieka i pomoc p. Joanny oraz p.Andrzeja (przepraszam jeżeli pomyliłam imię ) niezastąpiona !! Przywitalne ciasto i trunki to już wyższy poziom gościny :) To wypoczynek w ciszy nie dla imprezowiczów, wszędzie blisko a jednocześnie z dala od zgiełku ulic i ludzi. Gospodarze b.mili. Tak więc udany wypoczynek i chętnie wrócimy ! Pozdrawiamy.
  • Serdecznie polecam. Cudne, przestronne, komfortowe w wysokim standardzie domki rodzinne. Dla relaksu, blisko szlaków i natury. Grill, ognisko, płac zabaw. Polecam
  • Szanowni Państwo, rozkoszowaliśmy się pobytem w jednej z chat na Wichrowych Wzgórzach, Gazdówce, w dniach 1–4 grudnia. Było naprawdę bajecznie. Na zewnątrz śnieżnie i mroźno, zaś w środku chaty klimatycznie, przytulnie. Chata jest urządzona bardzo gustownie i komfortowo. Gospodarze dochowali staranności przy doborze każdego szczegółu. Cudownym elementem wystroju jest kominek…, który wypełnia całe wnętrze nie tylko ciepłem, ale także nadaje temu miejscu wyjątkowy klimat. Dziękuję bardzo Panu Cezaremu za przychylenie się do moich próśb, co uczyniło nasz pobyt w Gazdówce jeszcze bardziej niezwykłym. Niewątpliwym atutem Wichrowych Wzgórz jest też piękny widok na pasmo Beskidów. Do wszystkich wybierających się do Wichrowych Wzgórz w okresie zimowym, a nie posiadających w samochodzie napędu na cztery koła , proszę pamiętać o łańcuchach…..:). Serdecznie polecam Wichrowe Wzgórza! To jedno z tych niezwykłych miejsc na mapie Polski, do których chce się wracać….
dot
corner
wpis dodany
2015-10-16
przez:
Sylwia
W Wichrowych Wzgórzach byłam już trzy razy i za każdym razem cudowanie tam wypoczęłam. Domki są wyposażone ponadstandardowo - wszystko jest, co jest potrzebne- łącznie z tabletkami do zmywarki, filtrami do ekspresu do kawy i drewno wraz z rozpałką do kominka. Do tego butelka grzańca i przepyszna domowa szarlotka. Na dzieci czekają gry planszowe i książeczki z bajkami a na zewnątrz plac zabaw i trampolina. Na pewno tam wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-08-07
przez:
Agata i Tomasz
Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5

wpis dodany
2015-03-10
przez:
Łucja
Domki bardzo ładne, super wyposażone, polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą odpocząć w Krynicy.
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2020 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena