ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
  • Osobiście nie polecam Dlaczego - ponieważ jeśli ktokolwiek z osób czytających ten opis zdecyduje się odwiedzić to miejsce to.... Już nigdy nie będzie chciał jechać gdzie indziej, inne miejsca wydadzą się tylko marną podróbką Wichrowego Wzgórza. Już nie mogę doczekać się powrotu w to magiczne miejsce
  • Super miejsce !!! Domek świetnie wyposażony, ciepłe przyjęcie. Bardzo polecam !
  • W ostatni weekend listopada gościliśmy z grupą przyjaciół na Wichrowym Wzgórzu. Chata i otoczenie - fantastyczne. Już rezerwując byłem przekonany, że będzie to idealne miejsce na nasze spotkanie. Rzeczywistość to potwierdziła. Polecam!!!
  • 26-29 sierpień 2011 Polecamy to piękne, urokliwe, klimatyczne miejsce. Oferta nie oddaje wszystkiego, bo podejścia Gospodarzy, smaku ciasta.. i atomsfery nie da się opisać - trzeba poczuć, posmakować... Chcemy tam jeszcze pojechać może już zimą :) Dziękujemy i pozdrawiamy Gospodarzy a kolejnym Gościom już zazdrościmy.
  • Domki fajne i dobrze wyposażone ale dojazd do nich to istny koszmar. Prawdziwe wichrowe wzgórze. Do centrum ok 4-5 km
  • Miejsce godne polecenia..wszystko zgodnie z opisem..okolica wspaniała - piękne widoki:)szczególnie polecam rodzinom z dziećmi (ogromny plac zabaw, trampolina, basen itp) Na przywitanie pyszna szarlotka no i śliwowica:)napewno kiedyś wrócimy...dziękujemy za wspaniały pobyt:):)
  • Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
dot
corner
wpis dodany
2015-12-28
przez:
Karolina
Wczoraj wróciliśmy z 3-dniowego wyjazdu do Krynicy. Spędziliśmy tak całe Święta Bożego Narodzenia. Domek "Bacówka" super, idealny dla 9 osób. Stan taki jak na zdjęciach, wszystko co jest potrzebne jest na miejscu. Pełne wyposażenie kuchni ( garnki, patelnie, naczynia, sztućce itp oraz zmywarka, środki czystości, ręczniki papierowe itp.) Wszystko sprawne i gotowe do użytku. Toalety czyste, zadbane, wyposażone w mydło, papier, ręczniki, suszarkę- nic dodać, nic ująć. Pokoje przestronne, czyste i świeże, do tego gry i książki dla każdego, tv - każdy znajdzie coś dla siebie. A jeśli chodzi o klimat świąteczny... kominek(drzewa pod dostatkiem), pięknie przystrojona choinka i wszystko w klimacie góralskim. A na "deser"... na przywitanie od gospodarzy w imieniu p. Beaty pyszny sernik domowej roboty oraz grzaniec na rozgrzewkę. Rewelacja. Cała rodzina zadowolona z wyjazdu i pobytu w "Wichrowych Wzgórzach". Dziękujemy za tak serdeczne przyjęcie. Polecamy w 100%.
wpis dodany
2015-10-28
przez:
Anka
najpiękniejsze domki w Krynicy, wspaniali Gospodarze, cudowne przyjęcie, cudownie spędzony weeken, na pewno wrócimy!
5/5

wpis dodany
2015-10-16
przez:
Sylwia
W Wichrowych Wzgórzach byłam już trzy razy i za każdym razem cudowanie tam wypoczęłam. Domki są wyposażone ponadstandardowo - wszystko jest, co jest potrzebne- łącznie z tabletkami do zmywarki, filtrami do ekspresu do kawy i drewno wraz z rozpałką do kominka. Do tego butelka grzańca i przepyszna domowa szarlotka. Na dzieci czekają gry planszowe i książeczki z bajkami a na zewnątrz plac zabaw i trampolina. Na pewno tam wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-08-07
przez:
Agata i Tomasz
Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.






INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2020 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena