ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
  • Bardzo dziękujemy za zaskakująco miłe przyjęcie na Wichrowym Wzgórzu i za atmosferę,która wyczuwalna jest już od progu. Niesamowite jak szybko można tu poczuć się jak u siebie.Gratulujemy smaku i wyczucia z jakim udało się Państwu urzadzić domki. Specjalne podziękowania dla Pani Niny...za to,że jest i za najlepsza na świecie szarlotkę...! Pozdrawiamy z Jarosławia! :-)
  • najpiękniejsze domki w Krynicy, wspaniali Gospodarze, cudowne przyjęcie, cudownie spędzony weeken, na pewno wrócimy!
  • Dopiero co wróciliśmy (7 osób) z pobytu w Gazdówce (jeden z 3 domków). Cała grupa zachwycona pobytem - domki w pełni wyposażone wysoki standard miły poczęstunek na przywitanie gości każdy domek posiada taras (w naszym największy) grill parking oraz dla wszystkich plac zabaw dla dzieci trampolina mały basen (spokojnie dla grupy żeby posiedzieć hehe) i jeszcze te widoki (domek położony dość wysoko co może dla niektórych piechurów stanowić mały minusik). Powiem tak: jeżdżę w różne miejsca 2-3 razy do roku i to miejsce zakwaterowania od dziś to mój numer 1 :) Pozdrowienia dla wszystkich którzy dbają o to piękne miejsce :)
  • Dotarliśmy do Krynicy w czasie, gdy nie było grama śniegu. Mimo to - dzięki naprawdę miłej atmosferze, komfortowi domku i otoczenia - wypoczęliśmy wspaniale! 6 stycznia rozpoczęliśmy sezon grillowy. Do tego kominek, pyszna szarlotka na powitanie i pomocni gospodarze. Wspaniale zaprojektowane wnętrza (byliśmy z dwuletnim człowieczkiem, więc brakowało tylko barierki na schodach). Serdecznie polecamy, bo naprawdę to było jedno z najmilszych miejsc, w jakich mieszkaliśmy (a dużo jeździmy po świecie).
  • Właśnie wczoraj wróciliśmy z tego odlotowego miejsca. Bardzo miło spędziliśmy tydzień ferii zimowych. Domek uroczy jak z obrazka. Już na samym początku zostaliśmy bardzo miło zaskoczeni przez Panią Ninę, która powitała nas ciepłą i pyszną szarlotką oraz grzańcem. Domki rzeczywiście mają fajny klimat. Wyposażenie na najwyższym poziomie. Teren wokół domków funkcjonalnie zagospodarowany. Można o każdej porze roku skorzystać z grilla. Dzieci mają do dyspozycji plac zabaw i dużo miejsca wokół domu do zabawy. Polecamy to miejsce w szczególności dla rodzin z dziećmi. Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócimy. Oczywiście pozdrawiamy Panią Ninę.
  • Przepiękne okolice, wspaniałe warunki w domku, wysoki standard i przede wszystkim bardzo miła obsługa. Szarlotka na przywitanie była wyśmienita. Na pewno jeszcze odwiedzimy to urokliwe miejsce. Gorąco polecam!!! Pozdrowienia dla Pani Niny.
  • Dziękujemy za miłe i sympatyczne przyjęcie w dniach 06-09.03.2011. To niezwykle urocze miejsce. Wysoki standard i miła obsługa. Tu można się poczuć dobrze. Rekomendujemy!
dot
corner
wpis dodany
2016-01-12
przez:
Edyta
Domek "Gazdowka"z pelnym przekonaniem na najwyższym poziomie , wyposażone we wszystko czego potrzeba. Przywitanie pyszną szarlotką oraz grzancem. Bardzo ładnie, czysto i przemiło. Jestem przekonana że nie można wystawić innej opinii. Było celujaco. Dziekujemy i pozdrawiamy serdecznie.
5/5

wpis dodany
2015-12-28
przez:
Karolina
Wczoraj wróciliśmy z 3-dniowego wyjazdu do Krynicy. Spędziliśmy tak całe Święta Bożego Narodzenia. Domek "Bacówka" super, idealny dla 9 osób. Stan taki jak na zdjęciach, wszystko co jest potrzebne jest na miejscu. Pełne wyposażenie kuchni ( garnki, patelnie, naczynia, sztućce itp oraz zmywarka, środki czystości, ręczniki papierowe itp.) Wszystko sprawne i gotowe do użytku. Toalety czyste, zadbane, wyposażone w mydło, papier, ręczniki, suszarkę- nic dodać, nic ująć. Pokoje przestronne, czyste i świeże, do tego gry i książki dla każdego, tv - każdy znajdzie coś dla siebie. A jeśli chodzi o klimat świąteczny... kominek(drzewa pod dostatkiem), pięknie przystrojona choinka i wszystko w klimacie góralskim. A na "deser"... na przywitanie od gospodarzy w imieniu p. Beaty pyszny sernik domowej roboty oraz grzaniec na rozgrzewkę. Rewelacja. Cała rodzina zadowolona z wyjazdu i pobytu w "Wichrowych Wzgórzach". Dziękujemy za tak serdeczne przyjęcie. Polecamy w 100%.
wpis dodany
2015-10-28
przez:
Anka
najpiękniejsze domki w Krynicy, wspaniali Gospodarze, cudowne przyjęcie, cudownie spędzony weeken, na pewno wrócimy!
5/5

wpis dodany
2015-10-16
przez:
Sylwia
W Wichrowych Wzgórzach byłam już trzy razy i za każdym razem cudowanie tam wypoczęłam. Domki są wyposażone ponadstandardowo - wszystko jest, co jest potrzebne- łącznie z tabletkami do zmywarki, filtrami do ekspresu do kawy i drewno wraz z rozpałką do kominka. Do tego butelka grzańca i przepyszna domowa szarlotka. Na dzieci czekają gry planszowe i książeczki z bajkami a na zewnątrz plac zabaw i trampolina. Na pewno tam wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-08-07
przez:
Agata i Tomasz
Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-28
przez:
Iwona i Łukasz
Idealne miejsce na wypoczynek. Piękne widoki, zadbane otoczenie, grill, plac zabaw, basen, trampolina, miejsce na ognisko, rowery - wszystko do dyspozycji gości. Chaty w pełni wyposażone, piękny wystrój wnętrz a przede wszystkim czysto i pachnąco. Żadnych zastrzeżeń, pierwszy raz byliśmy w takim ładnym miejscu, opiekunowie bardzo mili, grzaniec i szarlotka przepyszne. Polecamy wszystkim
5/5

wpis dodany
2015-07-26
przez:
Jacek
Wspaniałe miejsce do wypoczynku z dziećmi i nie tylko. Bogate wyposażenie domu, dzieciaki zachwycone dużym placem zabaw i basenem. Szczerze polecamy.
5/5

wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2020 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena