ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • CHCEMY TAM WRÓCIĆ W PRZYSZŁYM ROKU,TO CHYBA WYSTARCZY ZA CAŁY KOMENTARZ:-)MIEJSCE JEST GODNE POLECENIA WIĘC POZDRAWIAMY NASTĘPNYCH GOŚCI
  • Faktycznie Chaty bardzo dobrze wyposażone. Łącznie ze zmywarką i suszarnią na buty narciarskie. Miejsce bardzo urokliwe i z chęcią tam wrócimy. Dojazd faktycznie wymaga zimą AWD lub łańcuchów, ale coś za coś - widokowo SUPER. Odległość do centrum (deptaka) to moim zdaniem max 1,5 km.
  • Właśnie wróciliśmy z wakacji z Wichrowych Wzgórz. Jesteśmy oczarowani miejscem, otoczeniem oraz miłym przyjęciem. Domki są super wyposażone, galeria zdjęć oddaje rzeczywisty urok domków. Przepiękna panorama na Krynicę, spokój, cisza. Dla miłośników kąpieli polecamy baseny w Muszynie. Bardzo polecamy to miejsce na wypoczynek.
  • Właśnie wróciliśmy z pobytu na WICHROWYM WZGÓRZU. Godne polecenia miejsce jest naprawdę super lokalizacja idealna cisza, spokój nie daleko do atrakcji.wnętrza przepiękne wszystko dopięte na "ostatni guzik". Duże pole do popisu dla maluchów ( i nie tylko) :). Kontakt z właścicielem i panią Niną znakomity. Polecamy. Gorące pozdrowienia. Na pewno wrócimy. :) :) :)
  • W skali od 1-5, najchętniej przyznałabym punktów 10, chatom z Wichrowych Wzgórz.Spędziliśmy z przyjaciółmi, cudowny weekend września,mimo że pogoda nie do końca dopisała.Wnętrza chat są bardzo gustownie urządzone,mają swój niepowtarzalny urok.Z okien,a także z tarasu rozciąga się przepiękny widok na okoliczne góry.Do dyspozycji dzieci jest świetnie wyposażony plac zabaw ,jak również książki i gry planszowe..Gospodarze bardzo życzliwi i mili, witają swoich gości pyszną szarlotką i grzańcem.Mam nadzieję,że jeszcze nie raz tu wrócimy.Polecam bardzo,bardzo mocno,dziękując za cudowny pobyt:)
  • Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
  • Miejsce wymarzone na wakacyjny pobyt w górach.Tuż przy czerwonym szlaku pieszym na Jaworzynę .Domek jest idealny nawet dla 2 rodzin z dzieciakami . Lokalizacja w cichej i spokojnej części Krynicy . Dla dzieci pełno atrakcji : huśtawki,plac zabaw,domek dla dzieci,trampolina,basen nie pozwala im się nudzić . Wszystko zgodne z opisem na stronie . Jak to na wakacjach z dzieciakami koszty nie małe , ale wrażenia i wspomnienia bezcenne . Dzieciaki już chcą wracać w góry a to dla mnie najlepsza rekomendacja. ps.Przyszły rok wakacje w Krynicy i my już wiemy gdzie - oczywiście tutaj. Pozdrowienia i podziękowania dla Właścicieli i dla p.Niny
  • Po raz drugi mieliśmy przyjemność być gośćmi Wichrowych Wzgórz i na pewno nie ostatni !!! Jesteśmy zauroczeni okolicą, domkiem oraz gościnnością Właścicieli. Tu się wypoczywa podziwiając widoki, słuchając ptaków , jeżeli chcieliśmy rozrywki to spacerkiem do centrum Krynicy 10 min., w pobliżu 2 duże markety - wystarczy zejść z góry spacerkiem.Tu się odpoczywa na najwyższym poziomie ! Nie ważne jaka jest pogoda, można posiedzieć, zjeść obiad na wygodnym tarasie nawet w deszcz . W domku każdy znajdzie zajęcie dla siebie , a jak za ciepło to skok do basenu :) p. Joanna, p. Andrzej to osoby dbające o atmosferę, porządek na terenie całego obiektu a także można liczyć na miłą rozmowę oraz Ich pomoc. Właściciele zadbali o każdy detal w domu, my znów byliśmy w Gazdówce i nie zawiedliśmy się , pomimo że minął rok od naszego poprzedniego urlopu domek nadal zadbany, czysty, wyposażony we wszystko co potrzebne do bdb wypoczynku, przywitano nas ciastem oraz malinówką ;) P. Cezariuszu dziękujemy,że mogliśmy wypoczywać u Państwa , planujemy już kolejny przyjazd. Pozdrawiam Małgosia z rodziną.
dot
corner
wpis dodany
2015-07-23
przez:
Tomek
05-12 lipiec 2015 Czas spędzony w chatach Wichrowe Wzgórze wspominamy bardzo miło. Chaty świetnie wyposażone zgodnie z wcześniejszym opisem i zdjęciami. Wspaniałe widoki i klimat a ponadto świetna pogoda spowodowały fantastyczne wspomnienia z tego miejsca. Dziękuję serdecznie za pobyt w Wichrowym Wzgórzu i niecodzienne przyjęcie szarlotką oraz winem. Mam nadzieję, że jeszcze wrócimy.
5/5

wpis dodany
2015-06-14
przez:
Barbara i Tomasz
Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
5/5

wpis dodany
2015-05-06
przez:
Iwona i Artur z rodziną
Majówka 2015.Czas spędzony w tak uroczym miejscu bardzo szybko dobiegł końca.Standard domku na bardzo wysokim poziomie.Bardzo uprzejmy właściciel oraz opiekunka domku pani Beata która miło nas przywitała.Dodatkiem do sielskiego wypoczynku była pyszna szarlotka za którą jeszcze raz dziękujemy, grzaniec oraz przepiękne widoki.Bardzo polecamy domki na Wichrowym Wzgórzu!!1 Tu jest wszystko czego dusza zapragnie by fantastycznie wypocząć.Dziękujemy i pozdrawiamy.
wpis dodany
2015-03-13
przez:
Michał Nikonorow
Niespełna tydzień temu wróciliśmy z Krynicy a już nie możemy doczekać się kolejnej wizyty na Wichrowym Wzgórzu. Nie wierzcie w zdjęcia i wirtualny spacer, nie oddają pełnego uroku. Warunki mieszkalne - super, 9 osób pomieściło się bez problemu w bardzo komfortowych warunkach. Kontakt z właścicielem na najwyższym poziomie, wszystko załatwiliśmy szybko i bezproblemowo. Obsługa na miejscu bardzo miła, nie rzucająca się w oczy. Mieliśmy styczność przy pobraniu i oddaniu kluczy dzięki czemu mogliśmy czuć się jak u siebie. Przyznajemy 5 gwiazdek bo 6 się nie da :)
5/5

wpis dodany
2015-03-10
przez:
Łucja
Domki bardzo ładne, super wyposażone, polecam serdecznie wszystkim, którzy chcą odpocząć w Krynicy.
5/5

wpis dodany
2015-03-05
przez:
Monika Pilch-Jarek
27-02-2015 do 02-03-2015 Byliśmy na krótkim rodzinnym wypadzie. Miejsce jest cudowne. Domki piękne, komfortowo wyposażone. Nadają się na dłuższe pobyty. Na powitanie pyszna szarlotka i grzaniec. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy na WICHROWE WZGÓRZE. pozdrawiamy serdecznie :)
5/5

wpis dodany
2015-01-31
przez:
Agata
Warszawskie ferie dobiegły końca...a szkoda, ponieważ domki "Wichrowe Wzgórza " to jak do tej pory jedno z najlepszy miejsc w jakim mogliśmy przebywać i cieszyć się urokami zimy. Domek fantastycznie wyposażony. Jest w nim wszystko co niezbędne plus nieoceniona pomoc pani Niny (opiekunki domków) Zatem jeśli szukacie Państwo magicznego miejsca, wspaniałego górskiego klimatu, ciszy i pięknych widoków..gorąco polecam WICHROWE WZGÓRZA. Wspaniale jest jechać do miejsca gdzie widać zaangażowanie i serce właścicieli tych niezwykłych domków. Dziękuję dziękuje dziękuje...już myślę o wakacjach :)
5/5

wpis dodany
2015-01-27
przez:
Eva
Thank You, for an awsome stay, loved the warmth, hospitality. Great place to visit, lots of skiing attraction, awsome location. Loved the views. Greetings form Australia :)
5/5

wpis dodany
2015-01-26
przez:
Piotr
Właśnie wyjeżdżamy z Krynicy. Chcemy bardzo podziękować za miłe powitanie , bardzo dobrą komunikacje z Panią Niną. Domek jest profesjonalnie przygotowany pod każdym względem. Podróżujemy dosyć często i mieszkaliśmy w różnych miejscach ale domek na Wichrowym Wzgórzu to standard jakiego życzymy każdemu podczas wypoczynku. Pobyt w domku "Gazdówka" na Wichrowym Wzgórzu będzięmy napewno miło wspominać :)
5/5







INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2020 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena