ru ua pl

Witamy na Wichrowym Wzgórzu

slide1

Piękne wnętrza

chaty w górach

Zapomnij o obowiązkach

wichrowe wzgórza

Aktywnie i dynamicznie

domki w krynicy

Niezapomniany klimat...

krynica zdrój

Uroki Beskidu Sądeckiego

krynica górska
chaty wichrowe wzgórze facebook

Opinie
Zobacz nasze chaty
opinie naszych gości...
dot5
  • Właśnie wróciliśmy z pobytu na WICHROWYM WZGÓRZU. Godne polecenia miejsce jest naprawdę super lokalizacja idealna cisza, spokój nie daleko do atrakcji.wnętrza przepiękne wszystko dopięte na "ostatni guzik". Duże pole do popisu dla maluchów ( i nie tylko) :). Kontakt z właścicielem i panią Niną znakomity. Polecamy. Gorące pozdrowienia. Na pewno wrócimy. :) :) :)
  • Domek i jego otoczenie zdecydowanie z najwyższej półki! Ekstremalnie zadbany teren, z tarasem, huśtawką, placem zabaw, rowerami, kompletnie wyposażonym grilem, miejscem na ognisko i nieograniczoną ilością drewna bukowego... Standard domków powala: pełne wyposażenie kuchni, ze zmywarką, mikrofalówką, naczyniami, środkami czystości i wszystkim, co jest potrzebne do wygodnego życia... Wnętrza super komfortowe, o niezwykłej estetyce wykończenia (kamień i drewno)... Kominek z przygotowanym drewnem... Wszystko lśniące, bardzo czyste, pachnące, bez choćby najmniejszych mankamentów... Byliśmy w wielu miejscach, ale czegoś takiego jeszcze nie widzieliśmy... Praktycznie można nie ruszać się z tarasu, podziwiać widok na góry i wypoczywać... Właściciele życzliwi, nie narzucający się w najmniejszym stopniu, chętni do pomocy... O szarlotce i grzańcu na "dzień dobry" pisali wszyscy, więc my też potwierdzamy. Gorąco zachęcamy do przyjazdu i przekonania się na własne oczy, uszy i nosy, że zamieszczone przez ludzi opinie pozytywne nie są przesadzone... SUPER POZYTYW!
  • Domek świetnie wyposażony, ciepłe przyjęcie. Bardzo miło spędzony czas. Zdecydowanie polecam Wichrowe Wzgórza.
  • Wspaniałe miejsce. Jesteśmy tu już poraz trzeci i na pewno nie ostatni. Gorąco polecamy.
  • Byliśmy gośćmi Gazdówki od 29.06 do 09.07 2017 . Jest to ogromnie urokliwe miejsce, widoki przecudne , a sam domek... no cóż nic dodać nic ująć !! wspaniały, zadbany, b.praktycznie wyposażony,komfortowy, czysty, ach cudowny :) Opieka i pomoc p. Joanny oraz p.Andrzeja (przepraszam jeżeli pomyliłam imię ) niezastąpiona !! Przywitalne ciasto i trunki to już wyższy poziom gościny :) To wypoczynek w ciszy nie dla imprezowiczów, wszędzie blisko a jednocześnie z dala od zgiełku ulic i ludzi. Gospodarze b.mili. Tak więc udany wypoczynek i chętnie wrócimy ! Pozdrawiamy.
  • Osobiście nie polecam Dlaczego - ponieważ jeśli ktokolwiek z osób czytających ten opis zdecyduje się odwiedzić to miejsce to.... Już nigdy nie będzie chciał jechać gdzie indziej, inne miejsca wydadzą się tylko marną podróbką Wichrowego Wzgórza. Już nie mogę doczekać się powrotu w to magiczne miejsce
  • Fantastyczne miejsce na relaks i oderwanie się od codziennej gonitwy. Piękne widoki !!! Domki świetnie wyposażone, wszystko na naprawdę wysokim poziomie. Cały teren bardzo ładnie zagospodarowany wraz z atrakcjami dla dzieci. Na pewno tam wrócimy, domki godne polecenia !!!
  • Miejsce gdzie miło i rodzinnie spędziliśmy ferie.Dla dzieciaków wielką frajdą było podwórko, na którym mogły wyszaleć się w połaciach śniegu. My natomiast umilaliśmy sobie czas w altance do grillowania badź przy ognisku w miejscu specjalnie wyznaczonym. Domki znakomicie wyposażone i zadbane. Szarlotka - Pierwsza Klasa:-)Do wyciągów i do centrum dojeżdżaliśmy samochodem, ale to niewielka odległość. Koniecznie musimy wrócić jeszcze latem by podziwiać te piękne widoki. Pozdrawiamy Panią Ninę:-)
dot
corner
wpis dodany
2012-08-14
przez:
Ania z rodzinką Ruda Śląska
Miejsce godne polecenia..wszystko zgodnie z opisem..okolica wspaniała - piękne widoki:)szczególnie polecam rodzinom z dziećmi (ogromny plac zabaw, trampolina, basen itp) Na przywitanie pyszna szarlotka no i śliwowica:)napewno kiedyś wrócimy...dziękujemy za wspaniały pobyt:):)
wpis dodany
2012-08-05
przez:
Rafał z rodziną z Praszki (28.07-04.08.12)
Właśnie wróciliśmy z wakacji z Wichrowych Wzgórz. Jesteśmy oczarowani miejscem, otoczeniem oraz miłym przyjęciem. Domki są super wyposażone, galeria zdjęć oddaje rzeczywisty urok domków. Przepiękna panorama na Krynicę, spokój, cisza. Dla miłośników kąpieli polecamy baseny w Muszynie. Bardzo polecamy to miejsce na wypoczynek.
wpis dodany
2012-07-17
przez:
Cezary, Ania i dzieciaki z Warszawy
Miejsce wymarzone na wakacyjny pobyt w górach.Tuż przy czerwonym szlaku pieszym na Jaworzynę .Domek jest idealny nawet dla 2 rodzin z dzieciakami . Lokalizacja w cichej i spokojnej części Krynicy . Dla dzieci pełno atrakcji : huśtawki,plac zabaw,domek dla dzieci,trampolina,basen nie pozwala im się nudzić . Wszystko zgodne z opisem na stronie . Jak to na wakacjach z dzieciakami koszty nie małe , ale wrażenia i wspomnienia bezcenne . Dzieciaki już chcą wracać w góry a to dla mnie najlepsza rekomendacja. ps.Przyszły rok wakacje w Krynicy i my już wiemy gdzie - oczywiście tutaj. Pozdrowienia i podziękowania dla Właścicieli i dla p.Niny
wpis dodany
2012-07-11
przez:
Mateusz
Super miejsce !!! Domek świetnie wyposażony, ciepłe przyjęcie. Bardzo polecam !
wpis dodany
2012-04-01
przez:
Ania i Krzyś z Lublina
Czas spędzony w domku na Wichrowym Wzgórzu wspominamy bardzo miło. Domek wraz z jego wyposażeniem w 100% potwierdzał to co widać na zdjęciach na stronie. Jednak zdjęcia nie oddają klimatu, trzeba samemu przekonać się a na pewno nikt nie będzie żałował. Domek był nie tylko czysty, ale dobrze wyposażony a właściciele pomyśleli o każdym szczególe.Nawet położenie domku to dodatkowa atrakcja, widok na miasto i okolice z góry.Podziękowanie również dla Pani Niny nie tylko za jej pyszną i jeszcze ciepłą szarlotkę ale również za wszelkie odpowiedzi na nasze pytania. Pani Nina nawet wie gdzie można kupić pyszną słowacką czekoladę studencka :) Jeżeli kiedyś wrócimy do Krynicy to na pewno na Wichrowe Wzgórza.
wpis dodany
2012-03-12
przez:
Ekipa siatkarska z Warszawy
Osobiście nie polecam Dlaczego - ponieważ jeśli ktokolwiek z osób czytających ten opis zdecyduje się odwiedzić to miejsce to.... Już nigdy nie będzie chciał jechać gdzie indziej, inne miejsca wydadzą się tylko marną podróbką Wichrowego Wzgórza. Już nie mogę doczekać się powrotu w to magiczne miejsce
wpis dodany
2012-03-08
przez:
Sylwia i Jarek z Komorowa
Informujemy wszystkich, że dom jest przepiękny, wyposażony lepiej niż kwatery w Austrii czy Włoszech. Czysto i pachnąco. Szarlotka i śliwowica na powitanie od właściciela to przemiła tradycja. Cicha okolica, a za oknem piękny widok. Z prawdziwą przyjemnością polecamy, szczególnie na rodzinne wyjazdy.
wpis dodany
2012-03-01
przez:
Robert i Joanna oraz ekipa z kalisza
Jesteśmy zachwyceni !!!!! Fantastyczne miejsce !!! Domek rewelacja piękny na zewnątrz jak i wewnątrz wysoki standard oraz profesjonalna obsługa.Okolica oraz widoki przepiękne rewelacyjne miejsce dla narciarzy i nie tylko....!! Jeszcze raz bardzo dziękujemy właścicielom za miłe i ciepłe przyjęcie (szarlotka śliwowica) bardzo polecamy osobom które cenią sobie piękne okolice wysoki standard oraz profesjonalizm. POLECAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wpis dodany
2012-02-27
przez:
doris
Miejsce odlotowe!!! Od pierwszej do ostatniej minuty pobytu byliśmy zachwyceni, miłe powitanie (szarlotką jak marzenie), doskonały kontakt z przemiłymi właścicielami i bardzo sympatyczną p. Niną. Domek bardzo dobrze wyposażony, właściciele pomyśleli o wszystkim. Pięknie, standard wysoki, nie możemy się już doczekać ponownego przyjazdu na Wichrowe Wzgórze.
wpis dodany
2012-01-10
przez:
Denis
Dakujeme pekne za krasny pobyt v krasnej chate, vysoky standart.Mozme len odporucat.Pozdravujeme pani Ninu s rodinou.






INFORMACJA O PLIKACH COOKIE
Na naszej stronie stosujemy pliki cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie oraz w sposób dostosowany do indywidualnych preferencji użytkownika. Pliki „cookies” to pliki tekstowe które są przechowywane w urządzeniu użytkownika i zawierają informację nt. strony z której pochodzą , czasu wygaśnięcia pliku „cookie”, indywidualnego numeru pliku, preferencje użytkownika. Korzystając z naszej akceptujesz korzystanie z tych plików. Możesz wyłączyć obsługę plików „cookies” dla strony krynica-domki – jednak w przypadku wyłączenia obsługi plików niektóre funkcje strony mogą być niedostępne.

Domki letniskowe w górach

© Copyright 2019 krynica-domki.net
Kopiowanie zawartości serwisu lub jej części bez pisemnej zgody właścicieli serwisu jest zabronione.


dodaj
OPINIĘ
Podziel się swoimi wrażeniami z innymi.
osoba dodająca wpis:
adres e-mail*:
treść wpisu:
Przepisz tekst
z obrazka*:
captcha
Nie czytelny? Zmień tekst.

Twoja ogólna ocena